Activiteiten

Activiteiten

Komende activiteiten:

ActiviteitDatum
Ruiterfitheid Juni 2022
Clinic Johan Hamminga23 April 2022

————————————————————————
Verenigingslessen

Afgelopen februari  zijn de verenigingslessen weer van start gegaan. Dit onder leiding van Grand Prix amazone en jurylid V. Roerink. De lessen hebben plaats gevonden op Stal Clateringhe. 4 groepjes van ieder 2 leden hebben aan deze lessencyclus meegedaan en kunnen dan ook mede delen dat dit weer een leerzame en leuke activiteit geweest is. 

Geplaatst op 6 maart 2022
-————————————————————————

Algemene ledenvergadering in combinatie met een BBQ

Wauw!! Wat was het een geslaagde avond. We zijn begonnen met de algemene ledenvergadering. De voorzitter heeft de belangrijkste punten/wijzigingen aan bod gebracht. Daarnaast zijn er een aantal leden vorig jaar en afgelopen jaar kampioen geworden, deze kampioenen zijn gehuldigd. 🇳🇱

Afgelopen jaar heeft er ook een wisseling binnen het bestuur plaats gevonden. Marieke Kalk en Bertine Westerhof zijn afgetreden en hiervoor zijn Veronique Roerink en Herma Daling in de plaats gekomen. Voor Marieke en Bertine stond er een presentje klaar, voor hun inzet de afgelopen jaren. 💐

De BBQ was een veel gevraagde activiteit binnen de enquête die afgelopen jaar door onze leden is ingevuld. We kunnen dan ook niet anders dan ontzettend blij zijn, met de opkomst van de leden!

Middels deze weg willen wij (het bestuur) de leden nogmaals bedanken voor de leuke/gezellige avond, op naar nog meer!🥂

Foto’s van deze avond zijn te vinden onder het kopje sfeeralbum. 

Geplaatst op 11 september 2021

—————————————————————————

Verenigingslessen

Afgelopen winter zijn de verenigingslessen weer van start gegaan. Dit onder leiding van Grand Prix amazone en jurylid V. Roerink. De lessen hebben plaats gevonden op Stal Clateringhe. Door de aangescherpte coronamaatregelen moesten we allemaal een stapje terug doen en dit betekende ook dat de lessen een tijdje verplicht zijn gestaakt. Gelukkig konden we in juni weer van start om de lessen te hervatten. 3 groepjes van ieder 2 leden hebben aan deze lessencyclus meegedaan en kunnen dan ook mede delen dat dit een leerzame en leuke activiteit geweest is. Op naar nog meer!!

Geplaatst op 6 juli 2021